✓ Sans for detaljen

✓ Komfort og holdbarhed

✓ 25 års erfaring

Lamelgulve København i rigtig god kvalitet

Hos Vestegnens Gulve forhandler vi lamelgulve i rigtig god kvalitet til dig, der er bosat i Glostrup, Vallensbæk, Ishøj og København. Vi tilbyder lamelgulve, men også lægning heraf, da vi ved alt, der er at vide om denne type gulve. Uanset om du er privat eller virksomhed, er vi til for at servicere dig med nydelige gulve i lamel, som er en nem og meget langtidsholdbar løsning.

Ønsker du at få et gulv, der er hurtigt at lægge og klar til brug lige efter, er det værd at overveje, om ikke du bør vælge lamelgulve. De er særligt velegnede i alle rum i huset eller i firmaet, da det er ret slidstærkt og robust. Så trænger kontoret, stuen eller børneværelset til et nyt, lækkert gulv, er lamelgulve det oplagte valg.

Vælg lamelgulve, der passer til dine behov

Når du skal vælge lamelgulve, har du mulighed for at vælge såvel træsort som brand. Vi fører en bred vifte af lamelgulve i forskellige kvaliteter, materialer og farver, så du helt selv kan vælge, hvad der passer til din smag og dine behov. Du kan med garanti finde et gulv, der matcher din bolig eller dit firma, som ser godt ud og holder i mange år.

Når du har fundet et gulv, der lever op til dine forventninger og behov, tilbyder vi naturligvis også at lægge det for dig. Vi har mange års erfaring med lægning af lamelgulve, som gør, at du får et perfekt resultat, der ligger snorlige. Vi har sans for selv de små detaljer, da vi er meget bevidste om, at vores arbejde beror på stor præcision og teknisk snilde. Vi har lagt lamelgulve for et utal af kunder i København og omegn.

Få hjælp til lægning og rådgivning om materialer

Når du skal se efter lamelgulve, kan du få rådgivning om, hvilke kvaliteter og farver der passer til din bolig. Da vi har hjulpet mange private og virksomheder, ved vi også, hvad der fungerer godt sammen. Du får derfor både vejledning til at finde de rigtige lamelgulve samt lægning af gulvene i din bolig eller firma. Det er hurtigt, nemt og en god løsning til dig, der gerne vil have et komfortabelt og stabilt gulv i rigtig mange år.

Vil du have et uforpligtende tilbud? Giv os et kald på telefon 26 73 56 89 eller skriv til leif@vestegnensgulve.dk for at høre mere.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv!

Udfyld formularen med dine kontaktinfomationer og ønsker, og vi vil kontakte dig med et tilbud snarest muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Vestegnens Gulve

CVR: 78454210

Besøg vores Facebook

​Adresse information​

​Kontakt information​

​Telefon: 26 73 56 89

E-mail: leif: leif@vestegnensgulve.dk