✓ Sans for detaljen

✓ Komfort og holdbarhed

✓ 25 års erfaring

Tæppefliser i forskellige mønstre og farver

Søger du et kompetent og professionelt gulvfirma til lægning af gulvfliser i Glostrup, Vallensbæk og Ishøj, tilbyder vi hos Vestegnens Gulve grundig udlægning af diverse tæppefliser i høj kvalitet. Tæppefliser er et rigtig godt alternativ til konventionelle tæpper og gulvtæpper. Her kan du vælge mellem masser af flotte farver og mønstre, så du selv kan sammensætte efter ønsker og behov.

Desuden kan du nemt og hurtigt udskifte slidte tæppefliser, eller hvis der bliver spildt noget, som ikke kan komme af – og de er lette at rengøre og vedligeholde. Vi tilbyder vores service til både private og virksomheder, som ønsker at give boligen eller kontoret nyt liv, og så står vi 100% inde for kvaliteten af vores arbejde.

Få lagt tæppefliser, hvor der ydes meget slid

Arbejder du på et kontor, hvor der er meget trafik i bestemte områder, kan du med tæppefliser tilføre stor fleksibilitet i form af udskiftelige fliser. 

Tæppefliser er særligt velegnede og også ret populære i virksomheder, da de tilfører nye dimensioner i rummenes udtryk, og du kan helt selv sammensætte farver og mønstre efter smag og behag, så det får dit eget særpræg.

Vi har desuden et bredt udvalg af forskellige tæppefliser i forskellige mønstre, og kvaliteten er helt i top. Vi tilbyder dem til særdeles konkurrencedygtige priser, og vi kan levere og lægge dem ud hurtigt. Vi arbejder effektivt og grundigt, så du får et nydeligt resultat, hvilket er en de helt store attraktive egenskaber ved tæppefliser. De ser elegante og virkelig flotte ud, og så holder de i mange år.

Kompetent vejledning og godt håndværk

Hos Vestegnens Gulve har vi kompetente medarbejdere, som alle har stor erfaring og ekspertise inden for tæppefliser og lægning af tæppefliser. Vi servicerer dig med godt håndværk, men vi tilbyder også vejledning og rådgivning om de forskellige kvaliteter, farver og mønstre.

Vi ved, hvad der fungerer godt sammen, da vi har hjulpet mange kunder med en flot løsning, som indfrier deres forventninger. Tag derfor fat i os, hvis vi skal hjælpe dig med et nyt gulv, der holder i mange år, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 26 73 56 89 eller skriv til leif@vestegnensgulve.dk for at høre mere om dine muligheder.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv!

Udfyld formularen med dine kontaktinfomationer og ønsker, og vi vil kontakte dig med et tilbud snarest muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Vestegnens Gulve

CVR: 78454210

Besøg vores Facebook

​Adresse information​

​Kontakt information​

​Telefon: 26 73 56 89

E-mail: leif: leif@vestegnensgulve.dk