✓ Sans for detaljen

✓ Komfort og holdbarhed

✓ 25 års erfaring

Trapperenovering der giver din trappe fornyet værdi

​Hos Vestegnens Gulve tilbyder vi renovering af trapper i høj kvalitet til både virksomheder og private i København, Glostrup, Vallensbæk og Ishøj. Trænger trapperne i din bolig til nyt liv, er det en god investering at få en kompetent fagmand til at foretage en grundig trapperenovering, der giver din trappe fornyet værdi.

Vi er specialister i renovering af trapper, da vi igennem mange år har tilegnet os noget ekspertviden om, hvordan man bærer sig ad for at få det flotteste resultat. Er du kvalitetsbevidst, når du skal vælge professionel hjælp til trapperenovering, kan du være sikker på, at du får et flot resultat, hvis du vælger os.

Vi udfører blandt andet:

  • Maling af trapper, vægge og lofter
  • Ny belægning og maling
  • Belægning af linoleum
  • Slibning af trapper og meget andet

Grundig og effektiv renovering af trapper, der holder i mange år

Er det afgørende for dig, at du får gjort noget radikalt ved dine gamle trapper, er det klart at foretrække, hvis du tager en specialist med på råd. 

Hos os kan du altid få rådgivning og sparring, når du har brug for det – og vi hjælper naturligvis med at udføre trapperenovering for dig. Vi arbejder meget struktureret og præcist, da det giver det pæneste og mest langtidsholdbare resultat.

Vi har erfaring med alle trappetyper og kan renovere alt fra hovedtrapper til vinkeltrapper og kældertrapper. Her kan linoleum være en rigtig god løsning, som kan holde i op til 40 år. Uanset om du er privat boligejer eller bestyrer af et ejendomskompleks, så tag fat i os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af trapper i høj kvalitet, som holder i mange år.

Professionel og erfaren trappespecialist

Ligger det dig på sinde at få det bedst mulige slutprodukt, så du får en nydelig og præsentabel trappe, er det om at bestille arbejdet hos en professionel og erfaren gulvspecialist, der kan sit kram. Vi er klar til at løfte opgaven for dig, og der er ingen opgave, der er for stor eller lille.

Har du en enkelt trappe i din private bolig eller flere trapper i et større lejlighedskompleks, så hjælper vi dig uanset hvad, da størrelsen på din opgave ikke er afgørende for os. Bestil trapperenovering hos os og gør en rigtig god investering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 26 73 56 89 eller skriv til leif@vestegnensgulve.dk.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv!

Udfyld formularen med dine kontaktinfomationer og ønsker, og vi vil kontakte dig med et tilbud snarest muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Vestegnens Gulve

CVR: 78454210

Besøg vores Facebook

​Adresse information​

​Kontakt information​

​Telefon: 26 73 56 89

E-mail: leif: leif@vestegnensgulve.dk