✓ Sans for detaljen

✓ Komfort og holdbarhed

✓ 25 års erfaring

Linoleumsgulve og vinylgulve i København og omegn

Gulvet spiller en stor rolle i et rum. Det er med til at danne helheden og skal samtidig være praktisk og funktionelt.

Der er stor forskel på gulve og dermed også forskel på, hvilket gulv der passer til det individuelle behov. Er det for eksempel et gulv til en stor familie med børn og hund, eller skal gulvet anvendes i en mindre lejlighed i indre København?

Vi har stor erfaring med Linoleumsgulve, Kork & Vinylgulve​

Vestegnens Gulve i Glostrup har den helt rette ekspertise inden for kork, linoleumsgulve og vinylgulve, som blandt andet er velegnet til industrien og til køkkener. Der er en verden af forskellige farver og mønstre at vælge mellem, når det kommer til linoleumsgulve og vinylgulve.

Kun fantasien sætter grænser.

Skal gulvet være særligt slidstærkt, blødt eller nemt at rengøre? Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du kan få fuld gavn af vores faglige ekspertise.

Altid kvalitet​

Vi har fokus på kvalitet lige fra første møde til, at sidste hånd er lagt på projektet. Vi tager naturligvis gerne prøver med ud til dig, så du får en fornemmelse af både linoleumsgulve, vinylgulve og korkgulve og for den sags skyld også tæpper.

På den måde er du sikret et resultat, som lever op til dine forventninger, og som du kan glæde dig over både nu og på sigt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 73 56 89, hvis du ønsker at høre mere om linoleum, kork og vinylgulve. Vi rådgiver og monterer linoleumsgulve og vinylgulve for kunder i København og omegn. 

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv!

Udfyld formularen med dine kontaktinfomationer og ønsker, og vi vil kontakte dig med et tilbud snarest muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Vestegnens Gulve

CVR: 78454210

Besøg vores Facebook

​Adresse information​

​Kontakt information​

​Telefon: 26 73 56 89

E-mail: leif: leif@vestegnensgulve.dk