Tæppefliser Albertslund, Brøndby og Glostrup

​Er du på udkig efter et gulvfirma, der lægger tæppefliser i Glostrup, Brøndby, Albertslund eller omegn? Så er Vestegnens et godt bud. Vi har mange års erfaring, og vi leverer altid vores arbejde i en meget høj kvalitet og tilmed til konkurrencedygtige priser. Vi har gennem årene lagt tæppefliser for både private, virksomheder og institutioner – skal du være den næste?

Bredt udvalg af tæppefliser

Tæppefliser fås i utallige farver og mønstre, og der er derfor god mulighed for, at du kan finde tæppefliser i de farver eller mønstre, du ønsker. Det er nemt at kombinere de forskellige tæppefliser med hinanden, så du kan designe det tæppe, du gerne vil have. Tæppefliser er utrolig nemme at rengøre, hvilket også er en af grundene til, at de ofte ses i kontorer eller i institutioner.

Kompetente medarbejdere

Hos Vestegnens Gulve har vi de bedste medarbejdere, der alle er dygtige inden for deres felt. Vi har medarbejdere, der er specialister i at lægge tæppefliser hurtigt med et resultat i en høj kvalitet. Er du tvivl om, hvilke tæppefliser, du skal vælge? Så rådgiver vi dig gerne i dit valg. 

Vores værksted ligger i Glostrup, men vi kører også gerne ud og lægger tæppefliser i Brøndby og Albertslund til konkurrencedygtige priser.

Indhent et tilbud!

Ring til os på telefon 26 73 56 89 i dag og indhent et gratis tilbud på tæppefliser i Glostrup, Albertslund eller Brøndby. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores store udvalg af farver og mønstre inden for tæppefliser.​

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv!

Udfyld formularen med dine kontaktinfomationer og ønsker, og vi vil kontakte dig med et tilbud snarest muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Vestegnens Gulve

CVR: 78454210

​Adresse information​

​Kontakt information​

​Telefon: 26 73 56 89

E-mail: leif: leif@vestegnensgulve.dk