​Tæppefliser Hvidovre og Rødovre

​Tæppefliser er et godt alternativ til et rigtigt tæppe, hvis du ønsker en løsning, der er nem at rengøre og som du selv kan sætte dit præg på. Vi har mere end 25 års erfaring inden for lægning af gulve og tæpper for både virksomheder, institutioner og private. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder den bedste service, og vi leverer vores arbejde i den bedste kvalitet til den aftalte leveringstid.

Design dit eget tæppe

Med tæppefliser har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit tæppe. Tæppefliserne kan kombineres på kryds og tværs, og du kan derfor nemt bestille forskellige farver og mønstre til det samme tæppe. Det er samtidig nemt at skifte hver enkel tæppeflise ud, så hvis du ønsker fornyelse, kan det ske uden store omkostninger. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder inden for tæppefliser i Hvidovre eller Rødovre.

Professionelt håndværk

Vores medarbejdere er eksperter i gulv- og tæppelægning og kan rådgive vores kunder i at finde den bedste løsning til deres gulv. Vores værksted ligger i Glostrup, men vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at lægge tæppefliser i Rødovre, Hvidovre og omegn.

Få et godt tilbud på tæppefliser i Hvidovre og Rødovre

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at få et tilbud på tæppefliser i Rødovre eller Hvidovre. Vi kan kontaktes på telefon 26 73 56 89, hvor vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og give dig et uforpligtende tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv!

Udfyld formularen med dine kontaktinfomationer og ønsker, og vi vil kontakte dig med et tilbud snarest muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Vestegnens Gulve

CVR: 78454210

​Adresse information​

​Kontakt information​

​Telefon: 26 73 56 89

E-mail: leif: leif@vestegnensgulve.dk