​Tæppefliser Taastrup, Køge og Roskilde

​Overvejer du at få lagt tæppefliser i din bolig, virksomhed eller institution? Så står vi klar til at give dig et godt tilbud! Vi har stor erfaring med lægning af tæppefliser, og vi kan tilbyde et stort udvalg af forskellige tæppefliser. Tæppefliser er en god løsning, hvis du ønsker et gulvtæppe der er nem at holde pæn og gøre rent. Hos Vestegnens Gulve mener vi ikke, at pris og kvalitet behøvet at hænge sammen, og vi tilbyder derfor vores kvalitets arbejde til meget konkurrencedygtige priser.

Få et tæppe efter dine ønsker

Tæppefliser giver mange forskellige muligheder. Du kan for eksempel vælge at blande tæppefliser i forskellige farver, mønstre eller blot vælge tæppefliser i en enkel farve – valget er dit! Vi kan skaffe tæppefliser i de fleste farver, så kontakt os gerne, hvis du ønsker en speciel farve eller mønster til dine tæppefliser i Taastrup, Køge eller Roskilde.

Over 25 års erfaring

Vi har arbejdet med gulvlægning i over 25 år, og vi har dermed opnået en stor viden inden for feltet. Denne viden bruger vi til at give vores kunder en professionel rådgivning i forbindelse med blandt andet tæppefliser. Vi holder til i Glostrup, men vi kører over hele København og omegn. 

Vi giver dig derfor gerne et godt tilbud på tæppefliser i Køge, Taastrup eller Roskilde.

Få et uforpligtende tilbud

Det er nemt og hurtigt at indhente et tilbud på tæppefliser i Roskilde, Køge eller Taastrup hos Vestegnens Gulve. Det eneste du skal gøre er at ringe til telefon 26 73 56 89, hvor du kan fortælle vores medarbejdere om dine ønsker og behov. Herefter udregner vores medarbejdere et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv!

Udfyld formularen med dine kontaktinfomationer og ønsker, og vi vil kontakte dig med et tilbud snarest muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Vestegnens Gulve

CVR: 78454210

​Adresse information​

​Kontakt information​

​Telefon: 26 73 56 89

E-mail: leif: leif@vestegnensgulve.dk