✓ Sans for detaljen

✓ Komfort og holdbarhed

✓ 25 års erfaring

Tæpper

Vestegnens Gulve i Glostrup har stor erfaring inden for tæpper, hvor vi tilbyder en bred vifte af opgaver for private såvel som erhverv i hele København. Vi klarer både væg til væg- og mindre tæppeløsninger.

Der er mange fordele med tæpper

Et tæppe har mange fordele. Ikke alene giver det god lydisolering, holder på varmen og skåner gulvet. Det skaber også hygge og sjæl i rummet samtidig med, at det er behageligt at gå på.

Derudover fås de i stort set alle farver og i mange forskellige prisniveauer, hvilket betyder, at der er et væld af muligheder, når det kommer til stil og materiale.

Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til din husstand eller din virksomhed, kan vi tilbyde professionel vejledning, så du sikrer dig en løsning, der passer til dine ønsker, behov og din økonomi.

Har du selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Afprøv forskellige tæppe-løsninger​

Vestegnens Gulve kommer gerne ud til dig og ser på mulighederne i rummet. Vi har et stort prøvesortiment, som vi kan tage med, så du har mulighed for at se forskellige løsningsmodeller.

Bemærk vi også tilbyder linolium, vinyl- og korkgulve.

Kontakt os på telefon 26 73 56 89 eller via vores kontaktformular, så vi kan tage en uforpligtende snak om dit forestående projekt.​

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv!

Udfyld formularen med dine kontaktinfomationer og ønsker, og vi vil kontakte dig med et tilbud snarest muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Vestegnens Gulve

CVR: 78454210

Besøg vores Facebook

​Adresse information​

​Kontakt information​

​Telefon: 26 73 56 89

E-mail: leif: leif@vestegnensgulve.dk